Maak uw wagen weer als nieuw, maak een afspraak bij Autoschadebedrijf Veys

Spuitwerk dat het verschil zal maken

Een prachtig glanzend koetswerk is de troef van iedere wagen. Daarom dat Autoschadebedrijf Veys veel aandacht besteedt aan het spuitwerk. In Sint-Eloois-Winkel is de werkplaats van de carrossier voorzien van uitstekende spuitcabines en een verflabo om tot verfijnde resultaten te komen.

Efficiënt herstellen en spuiten

Binnen het autoschadebedrijf  wordt gewerkt met een efficiënt doorschuifsysteem. Het gevolg is dat het herstellen en het spuiten van uw wagen elkaar zeer vlot opvolgt. De infrastructuur is technologisch hoogstaand met moderne spuitcabines die voor nauwkeurig spuitwerk zullen zorgen.

Oldtimers of herstellingen

De spuitcabines worden ingezet na het uitvoeren van herstellingen aan de wagen. Maar Autoschadebedrijf Veys gebruikt ze eveneens wanneer u uw voertuig een andere kleur wenst te geven of voor het opfrissen van uw oldtimer. Zelfs meubels bestaande uit mdf-panelen worden gespoten om tot een glanzend resultaat te komen.

Milieuvriendelijke verf

De erkend carrosseriehersteller uit Sint-Eloois-Winkel houdt uiteraard rekening met het milieu tijdens de activiteiten. In het eigen verflabo en de spuitcabines wordt namelijk enkel gebruik gemaakt van milieuvriendelijke en waterdragende lak. Ook de herstellingstechniek van smartrepair draagt bij tot een beter milieu.

Contact

Telefoneer naar Autoschadebedrijf Veys om het koetswerk van uw wagen te laten nakijken. Door middel van vakkundige herstellingen en gedetailleerde spuitwerken zal u met trots de firma weer verlaten.