Maak uw wagen weer als nieuw, maak een afspraak bij Autoschadebedrijf Veys

Vertrouw op een erkend carrosseriehersteller

Sinds 2009 is Autoschadebedrijf Veys uit Sint-Eloois-Winkel een erkend carrosseriehersteller. De firma is lid van de Cromax 5-Star Service. Dit kwaliteitslabel garandeert de klanten steeds een hoogstaande kwaliteit en een unieke service. Ondertussen staat de carrosserie niet stil door mee te zijn met de nieuwste technieken.

Uw garantie

Door een beroep te doen op het bedrijf in West-Vlaanderen heeft u de garantie op onder andere:

  • verzorgd kwaliteitswerk, gewaarborgd door een garantiebewijs
  • een uitrusting die voldoet aan de Europese normen
  • het gebruik van originele wisselstukken en een herstelling conform de richtlijnen van de constructeur
  • een geïnformatiseerd bestek
  • een gratis vervangwagen
  • het afleveren van een volledig veilige wagen met dezelfde garantie als de constructeur

Bovenop deze garanties biedt het autoschadebedrijf u op de gehele herstelling twee jaar waarborg op zowel de wisselstukken als op het werk. Op de lak van het spuitwerk geldt zelfs een levenslange garantie met ondersteuning van de verfleverancier.

Samenwerken met verzekeringsmaatschappijen

Autoschadebedrijf Veys is ondertussen erkend door verschillende verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor kan de schade aan uw wagen sneller worden hersteld zonder dat een auto-expert dient tussen te komen. Deze rechtstreeks aanpak geldt voor de volgende maatschappijen:

Allianz (AGF)

DVV

BNP Paribas Fortis

Generali Belgium

ING Insurance

Corona Direct

Belfius

Baloise

OHRA Belgium

Belfius

Baloise

OHRA Belgium

P&V/Vivium/Piette & Partner

Winterthur

National Suisse

Fideau

Zelia

Levenslange verfkwaliteit

Uw wagen zal dankzij het deskundige team en dankzij de laktechnologieën van Cromax Refinish er helemaal als nieuw uitzien. Cromax Refinish staat wereldwijd bekend voor toonaangevende producten en laksystemen voor herstellingen. Samen met uw carrossier garandeert Cromax Refinish een onovertroffen kwaliteit op het laksysteem zolang uw voertuig meegaat.

Contact

 Op zoek naar een erkend carrosseriehersteller in de regio van Sint-Eloois-Winkel? Vul het contactformulier van Autoschadebedrijf Veys in of telefoneer vandaag nog naar de zaak. U ontvangt snel een duidelijk antwoord.