Maak uw wagen weer als nieuw, maak een afspraak bij Autoschadebedrijf Veys

Laat uw carrosserie weer blinken

Na een ongeval of door het oplopen van kleine deuken en krassen doorheen de jaren, rondrijden met een beschadigde wagen is niet aangenaam. Om de carrosserie opnieuw te laten blinken, is het tijd om een afspraak te maken bij Autoschadebedrijf Veys in Sint-Eloois-Winkel. Het team van carrossier Kris Veys werkt aan alle merken

Alle schadegevallen

Met alle opgelopen schadegevallen kan u terecht bij het West-Vlaamse autoschadebedrijf. Door herstellingen of het vervangen van onderdelen aan het koetswerk zal uw wagen er snel weer als nieuw uitzien. Het wordt opnieuw een plezier om op de baan te gaan na deze professionele aanpak.

Uitgerust atelier

Autoschadebedrijf Veys beschikt over een veelzijdig en compleet uitgerust werkatelier om tegemoet te komen aan uw vragen. Met moderne apparatuur en de expertise binnen het team worden krassen tot schade weggewerkt. Dankzij de richtbank van Celette wordt uw wagen nauwkeurig opgemeten en opnieuw correct gericht.

Als nieuw

Er wordt steeds naar de perfectie gestreefd zodat uw voertuig weer als nieuw kan stralen. Een eigen verflabo om de juiste kleuren te spuiten helpt hier uiteraard bij. Met het polieren van het koetswerk en het reinigen van het interieur zal u helemaal tevreden zijn wanneer u uw auto weer komt halen. De opgelopen schade is slechts een verre herinnering.

Contact

Stel gerust uw bijkomende vragen aan de carrosserie in Sint-Eloois-Winkel. Autoschadebedrijf Veys helpt u graag verder of maakt meteen een afspraak wanneer u kan langskomen voor de herstellingen.